Vacatures
Mensen zijn de belangrijkste kracht van Roessingh Research and Development. We bieden een academisch werkklimaat in de directe nabijheid van de zorg en stimuleren onze onderzoekers in het aanvragen van persoonlijke subsidies die bijdragen aan hun wetenschappelijke ontwikkeling. Daarnaast investeren we in persoonlijke groei van medewerkers door training, opleiding en kennisdeling.
Een carrière binnen RRD betekent werken in een academisch multidisciplinair team aan de zorg van vandaag en van morgen. Wij doen hoogwaardig praktijkgericht onderzoek naar nieuwe technologieën. We richten ons daarbij met name op revalidatiezorg en het verbeteren van de zelfstandigheid van patiënten met een chronische aandoening in hun eigen omgeving met behulp van eHealth toepassingen.

Wil je ons team komen versterken? Op deze pagina vind je de beschikbare vacatures.
Als er op dit moment niks voor je tussen zit, kun je altijd contact opnemen voor een open sollicitatie. Gebruik hiervoor het formulier onder aan deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Stages
Zowel hbo- als wo-studenten kunnen bij ons terecht voor bachelor- en masterstages, afstudeeropdrachten of andere projecten op het grensvlak van techniek en gezondheidszorg. Hier vind je een overzicht van de projecten die op dit moment beschikbaar zijn. Als je bij RRD stage wilt lopen of op een andere manier bij ons werk betrokken wilt zijn, vul dan het formulier onder aan deze pagina in. Wij zullen dan kijken of we een geschikte plek voor je hebben.