Het RRD-onderzoekspanel

Binnen RRD voeren we regelmatig onderzoek uit naar de ontwikkeling en het gebruik van nieuwe hulpmiddelen en/of behandelingsmethoden voor mensen met een fysieke of cognitieve beperking, waarmee zij zo zelfstandig en betekenisvol kunnen deelnemen in de samenleving.

Bij deze onderzoeken hebben wij veel aan input vanuit potentiële gebruikers om tot een zinvol en weloverwogen hulpmiddel of behandelconcept te komen of om dit hulpmiddel of behandelconcept te evalueren.

Hiervoor zijn wij ook regelmatig op zoek naar gezonde proefpersonen die zouden willen deelnemen in focusgroepen of interesse hebben om wellicht een keer als proefpersoon deel te nemen aan een wetenschappelijk onderzoek.

Wat te doen als u geïnteresseerd bent?

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u aan dat u interesse heeft. Wij vragen om uw naam, telefoonnummer en email adres zodat we met u contact op kunnen nemen. Daarnaast vragen wij naar uw leeftijd, geslacht en woonplaats, omdat verschillende projecten op verschillende leeftijds-en doelgroepen gericht kunnen zijn of omdat een onderzoeksproject soms gericht is op een specifieke regio.

Invullen van dit formulier verplicht u tot niets. U geeft hiermee alleen toestemming dat wij u mogen benaderen als mogelijke proefpersoon.

Wat als u benaderd wordt?

Na aanmelding kunnen wij contact met u opnemen. Wij zullen u dan vragen of u interesse heeft om deel te nemen aan een specifiek onderzoeksproject waarmee we bezig zijn. U hoeft dan niet direct toe te zeggen. We zullen u eerst nadere informatie sturen, zodat u rustig kunt bekijken wat het onderzoek inhoudt en ook rustig kunt nadenken of u aan dit onderzoek wilt deelnemen.

Belangrijk om te weten is dat deelname aan wetenschappelijk onderzoek altijd op vrijwillige basis is en dat u te allen tijde mag weigeren om deel te nemen of stoppen met de deelname als u dit in een later stadium wenst.

Wat doen wij met uw gegevens?

De gegevens die u aan ons doorgeeft gebruiken wij om u te benaderen indien wij op zoek zijn naar personen die willen deelnemen aan focusgroepen of als proefpersoon willen deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek. Deze gegevens worden alleen beschikbaar gesteld aan medewerkers van RRD die op dat moment in contact willen komen met potentiële deelnemers.

Contact

Heeft U vragen of opmerkingen? Email ons op panel@rrd.nl.

Op onderzoek bij RRD zijn de privacyregels van de Europese Commissie van toepassing zoals die gelden voor wetenschappelijk onderzoek. Klik hier voor ons privacy reglement.

Wilt u ons helpen bij het onderzoek? Meldt u dan aan voor het RRD-onderzoekspanel: