Ons multidisciplinair team heeft aanzienlijke ervaring in het uitvoeren van adoptiestudies, evaluaties en klinische analyses. Onze staf bestaat uit ingenieurs, fysiotherapeuten, programmeurs, psychologen, inspanningsfysiologen, epidemiologen, revalidatieartsen, en meer.

 

Specifieke onderwerpen waarmee wij u kunnen helpen zijn bijvoorbeeld:

  • Marktonderzoek naar welke innovatieve oplossingen beschikbaar zijn voor uw klinische behoeften
  • Gebruikerseisen en wensen van patiënten
  • Ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologie
  • Testen van nieuwe technologie op patiënten
  • Vergelijking van een reeds ontwikkelde technologie met de momenteel beschikbare alternatieven
  • Usability studies (zie usability studies)

 

Wij beschikken over een breed netwerk van professionals en patiënten die welwillend tegenover onderzoek staan, variërend van fysiotherapeuten, revalidatieartsen en huisartsen tot patiënten met een beroerte en groepen kwetsbare ouderen.

We zijn nauw verbonden met het naast ons gelegen Roessingh, Centrum voor Revalidatie, een innovatief behandelcentrum. Wekelijks overleggen wij met artsen en in ons Novalab in Roessingh, Centrum voor Revalidatie kunnen wij nieuwe zorgtechnologieën implementeren in de reguliere behandelingen van revalidatiepatiënten.

We zijn actief betrokken bij relevante netwerken zoals Health Valley, Vitaal Twente en Vita Valley. Daarnaast werken we intensief samen met zowel onderzoeksinstituten als behandelcentra. Door deze connecties met het veld kunnen wij u helpen door deuren te openen naar financiers en accelerators, maar ook naar universiteiten en zorginstellingen.

Graag bekijken we in een individueel gesprek hoe we u kunnen helpen.