Informatie over het onderzoek

Er zijn vele mobiele gezondheidsapplicaties beschikbaar. Deze applicaties helpen gebruikers bij het monitoren van hun gezondheid, zoals door het invullen van vragenlijst en het meten van het aantal stappen wat de gebruiker per dag zet. Velen zijn enthousiast over dit soort mobiele applicaties maar het is nog steeds onbekend waarom en door wie deze applicatie voor langere tijd worden gebruikt. De meeste onderzoeken naar dit soort van mobiele applicatie duren slechts enkele weken.

In dit onderzoek maken we gebruik van de Healthentia mobiele applicatie (zie afbeelding hieronder). Deze is ontwikkeld door InnovationSprint en CE gemarkeerd als medische hulpmiddel niveau 1. Deze mobiele applicatie geeft u de mogelijkheid om vragenlijsten in te vullen en terugkoppeling te geven op uw fysieke activiteit (dagelijkse stappen en minuten in elke fysieke activiteit intensiteit categorie), hartslag en slaap. U kunt zelf aangeven welke data de app wel en niet mag verzamelen.

infinitech_app

Om mee te doen met het onderzoek moet u 18 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een smartphone. Het onderzoek duurt maximaal 12 maanden, maar als u zelf eerder wilt stoppen met het onderzoek, dan mag dat op ieder moment. Bent u geïnteresseerd en wilt u deelnemen aan dit onderzoek? Klik dan hier.

Voor meer informatie over het onderzoek kunt u contact opnemen met Marian Hurmuz: m.hurmuz@rrd.nl of 8008 875 771.