Onze ambitie is om vernieuwingen en verbeteringen in de zorg te realiseren. Dat doen we hetzij door zelf kennis of innovaties te ontwikkelen, of door andere partijen onze expertise aan te bieden. We nodigen u uit om gebruik te maken van onze jarenlange ervaring in het slaan van bruggen tussen technologie en zorgpraktijk.

Zo kunnen we adviseren over het in kaart brengen van gebruikerseisen, technologieontwikkeling, marktonderzoek en het opstellen van businessplannen voor zorginnovaties.

We hebben toegang tot patiëntenpopulaties èn beschikken over geavanceerde labfaciliteiten. Daarom zijn we de aangewezen partner om middels contractonderzoek bijvoorbeeld innovatieve oplossingen te testen met patiënten. Het kan specifiek gaan om het testen en verbeteren van de gebruiksvriendelijk en inzicht in de gebruikservaring middels usability testen.

De kennis en producten die we de afgelopen jaren zelf hebben ontwikkeld en gevalideerd, stellen we beschikbaar middels licenties aan partijen die deze kennis naar de markt willen brengen. Dat kan gaan om hardware voor revalidatie, maar ook om software, kunstmatige intelligentieoplossingen, of algoritmes voor e-health toepassingen.

Tot slot brengen we een aantal oplossingen rechtstreeks naar de markt via spinoff bedrijven of producten.

We staan open voor nieuwe samenwerkingen. Neem contact op

Image
Jasper Reenalda
Sr. onderzoeker / bewegingswetenschapper

088 087 5726
Image
Anke Kottink-Hutten
Onderzoeker / bewegingswetenschapper

088 087 5733