In de zorg en sociale domein wordt het steeds belangrijker om precies te weten wat de maatschappelijke impact van een innovatie is. Deze impact kan bepaald worden met de SROI (Social Return on Investment) methode. Tijdens de Masterclass maatschappelijke impact leer je om deze methode te gebruiken en om de maatschappelijke impact van je innovatie te bepalen. Zelfs al in een vroeg stadium van de ontwikkeling van deze innovatie is de SROI methode te gebruiken.

De Masterclass wordt verzorgd door Pim Ketelaar, Maarten Ploeg en Stephanie Jansen en is een samenwerking tussen VitaValley en Roessingh Research and Development.

Alle nodige informatie is te vinden in onderstaande flyer of op onze website bij Masterclass SROI. Mochten er vragen zijn? Neem dan contact op met Stephanie Jansen!

FOTO ERIC BRINKHORST

Stephanie Jansen-Kosterink

E-mail: s.jansen@rrd.nl

Tel.: 088 087 5717