VACATURE

De eHealth groep van Roessingh Research and Development (RRD) werkt in nationaal en internationaal verband binnen onderzoeksprojecten waarin innovatieve zorgtechnologiediensten en -producten worden ontworpen, ontwikkeld en geëvalueerd. De eHealth groep heeft dan ook de expertise in huis om het gehele traject van functioneel en technologisch ontwerp tot aan implementatie in de zorg te beslaan.

In deze context zijn we op zoek naar versterking van ons team. We bieden een uitdagende en gevarieerde functie waarin je binnen verschillende projecten werkt aan het ontwerp van verschillende hightech zorgoplossingen en hun implementatie.

Specifiek zijn we op zoek naar een:

Junior Onderzoeker

Werkzaamheden

Hoe kunnen we eindgebruikers en stakeholders op een innovatieve manier betrekken binnen het ontwerpproces van eHealth? Hoe kunnen onderzoekers deel worden van de zorgpraktijk en hun ervaringen omzetten in innovatieve zorgtechnologie? Hoe ontwikkel je als wetenschapper in samenwerking met zorgprofessionals een geschikte implementatiestrategie van technologie in de zorg? Als junior onderzoeker ga je aan de slag met deze vraagstukken en werk je hiermee toe naar innovatieve eHealth ontwerpen en succesvolle implementaties van eHealth toepassingen in de dagelijkse (zorg) praktijk. Je draagt bij aan:

  • Uitvoering en analyse van ontwerpstudies voor nieuwe eHealth interventies.
  • Het ontwikkelen van zorgpaden en -protocollen waarin eHealth een rol speelt.
  • Het managen van een Europees project, gericht op action research voor eHealth.

De resultaten van je onderzoek publiceer je in wetenschappelijke tijdschriften, presenteer je op wetenschappelijke conferenties, en leiden uiteindelijk tot een proefschrift op het gebied van action research binnen een eHealth context.

Wij vragen

Een enthousiaste en gedreven onderzoeker met interesse in eHealth. Je beschikt over een academische opleiding (MSc-niveau) met een achtergrond in bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen, psychologie, industrieel ontwerpen of communicatiewetenschappen. Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk) zijn een vereiste gezien het internationale, multidisciplinaire karakter van het onderzoek en de vele contacten met collega’s, cliënten en andere eindgebruikers. Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden, je werkt nauwgezet en hebt doorzettingsvermogen. Een GCP cursus zal worden aangeboden als onderdeel van je werk. Aangetoonde publicatievaardigheden zijn een pré.

Wij bieden

Een uitdagende functie vanaf 1 december 2019 (in overleg) voor de duur van 4 jaar voor 36 uur per week. De functie is ingeschaald in FWG 55 met een startsalaris van € 2665,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Op de aanstelling is de CAO-Ziekenhuizen van toepassing.

Informatie

Nadere informatie over deze functie kunt u verkrijgen bij dr. Lex van Velsen (l.vanvelsen@rrd.nl).

Reacties

Je sollicitatie, voorzien van curriculum vitae, kun je tot 16 oktober 2019 richten aan Roessingh Research and Development, via Zorgselect: https://www.zorgselect.nl/junior-onderzoeker-roessingh-research-and-development-in-enschede-full-time Gesprekken worden gehouden op 31 oktober 2019.