Zowel HBO-studenten als universitaire studenten kunnen bij ons terecht voor bachelor- of masterstages, afstudeeropdrachten of andere projecten op het grensvlak tussen technologie en zorg. Studentopdrachten kunnen dan ook variëren in duur van enkele weken tot meerdere maanden. Het merendeel van onze stagiaires is afkomstig van opleidingen in de bewegingswetenschappen, biomedische technologie, communicatiewetenschappen, gezondheidswetenschappen of psychologie. Maar ook studenten uit andere studierichtingen die zich bewegen op het raakvlak tussen technologie en zorg, zijn van harte welkom.

Hier vind je een overzicht van de opdrachten die op dit moment beschikbaar zijn. Ben je geïnteresseerd in één van deze opdrachten of wil je op een andere manier bij ons werk betrokken zijn, neem dan contact met ons op. Wij kijken dan of we een passende plek voor je hebben. Let op: het aantal plaatsen voor stagiaires en afstudeerders is beperkt.

Studentopdrachten

  • Het ondersteunen van patiënten waarden in eHealth voor revalidatie

    Het ondersteunen van patiënten waarden in eHealth voor revalidatie

    Achtergrond informatie: Roessingh Centrum voor Revalidatie (RCR) in Enschede is een gespecialiseerd revalidatiecentrum voor mensen met ene functionele beperking. Hun beperkingen lopen uiteen van mild tot ernstig en kunnen voortkomen uit een ongeluk, ziekte of aangeboren afwijking. De missie van Roessingh is om mensen met een beperking te helpen om terug te keren naar de […]Read More »
  • Evaluation Back-UP: selfBACK

    Evaluation Back-UP: selfBACK

    We are looking for independent and motivated bachelor or master student human movement sciences, health sciences or physical therapy sciences to evaluate within the Back-UP project a mobile self-management application for patient suffering from neck or low back pain. Background information Neck and Low Back Pain is a leading cause for years lived with disability […]Read More »