De eHealth groep van Roessingh Research and Development (RRD) werkt in nationale en internationale consortia aan onderzoeksprojecten waarin innovatieve zorgtechnologie wordt ontworpen, ontwikkeld en geëvalueerd. De eHealth groep heeft de expertise om het gehele traject van ontwikkeling uit te voeren: van functioneel en technologisch ontwerp tot aan implementatie in de dagelijkse zorgpraktijk. Het doel in ons werk is om baanbrekende technologie te ontwikkelen middels hoogstaand onderzoek. We zorgen ervoor, in samenwerking met alle stakeholders, dat onze technologie ook succesvol wordt geïmplementeerd. Onze recente projecten waren zeer divers en richtten zich op sociale robotica, machine learning voor het optimaliseren van patiëntdoorverwijzingen en motion tracking van fysieke oefeningen.

We willen ons team graag versterken met een

Onderzoeker op het gebied van ICT voor gezondheid

 

Je taken

We bieden een uitdagende en gevarieerde functie voor een informaticus (vergelijkbaar met een post-doc positie) waarin je in nationale en internationale projecten werkt. Je vertegenwoordigt het technische team van RRD en je overziet de technische ontwikkeling van eHealth innovaties. Je vertaalt ontwerpeisen en use cases in technische architecturen en technische specificaties. Daarbij heb je als doel om te innoveren op het conceptuele en technische ontwerp. Je brengt dus ook veel creativiteit mee en je wilt graag een expertise op een onderwerp opbouwen (of verder uitbreiden). Je kunt hierbij denken aan Virtual Reality, Artificiële Intelligentie, personalisering of robotica. Je kunt innoveren in de vorm van (open source) technologie, wetenschappelijke publicaties, of via een combinatie.

Wat zoeken we

Een enthousiaste en gedreven onderzoeker met een interesse in het zorgdomein. Je bent gepromoveerd binnen de informatica of een gerelateerde discipline. Goede communicatievaardigheden en beheersing van het Engels (in woord en schrift) zijn een vereiste aangezien je met veel verschillende disciplines moet samenwerken in Nederland en Europa. Je hebt goede organisatievaardigheden en je kunt doorzetten.

Specifiek zijn we op zoek naar:

  • Creativiteit in conceptueel en technisch ontwerp
  • De vaardigheid om innovatiepotentieel te zien binnen het eHealth domein
  • Kennis van ICT-, applicatie- en database architectuur
  • Ervaring in ontwikkelen binnen Java, integratie met REST API’s

Wat bieden we

Een uitdagende baan waarbij we de startdatum samen kiezen. Aanvankelijk krijg je een contract voor twee jaar voor 36 uur per week. Als we beide tevreden zijn na deze twee jaar kan het tijdelijke contract omgezet worden naar een vast contract. De functie valt onder de CAO ziekenhuizen. We bieden een salaris tussen de € 3322,- en € 4798,- per maand.

Meer informatie

Meer informatie over de baan kun je krijgen via Lex van Velsen (l.vanvelsen@rrd.nl)

Solliciteren

Je kunt solliciteren door een e-mail te sturen naar Lex van Velsen (l.vanvelsen@rrd.nl) met daarin je motivatie en CV.