Ziet u wel eens patiënten in de dagelijkse praktijk met gewrichtsklachten die gerelateerd zijn aan een afwijking in het looppatroon? Zou u graag meer willen weten hoe u een gedegen analyse van het looppatroon kunt doen en de uitkomsten hier van kunt relateren aan gewrichtsklachten?

Zo ja, schrijf u dan nu in voor de online masterclass gangbeeldanalyse waarin u leert hoe een gestructureerde analyse van het looppatroon kunt doen, hoe u hypothesen kunt opstellen voor de loopafwijkingen die u ziet en hoe u vervolgens deze hypothesen kunt toetsen.

(Verbijzonderd) fysiotherapeuten

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen om de cursus te kunnen volgen.

Ziet u wel eens patiënten in de dagelijkse praktijk met gewrichtsklachten die gerelateerd zijn aan een afwijking in het looppatroon? Zou u graag meer willen weten hoe u een gedegen analyse van het looppatroon kunt doen en de uitkomsten hier van kunt relateren aan gewrichtsklachten? Zo ja, schrijf u dan nu in voor de online masterclass gangbeeldanalyse waarin u leert hoe een gestructureerde analyse van het looppatroon kunt doen, hoe u hypothesen kunt opstellen voor de loopafwijkingen die u ziet en hoe u vervolgens deze hypothesen kunt toetsen.

Docenten:
dr. Erik Prinsen, fysiotherapeut en gezondheidswetenschapper
dr. Corien Nikamp, bewegingswetenschapper
Beide docenten hebben meer dan 10 jaar ervaring met het uitvoeren van gangbeeldanalyses

Het totale programma bestaat uit 2 avonden van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Locatie
Deze cursus wordt volledig online gegeven. De cursus wordt gegeven door Roessingh Research and Development (RRD) in Enschede.

Studielast
De totale studiebelasting bestaat uit het bijwonen van de twee cursus avonden.

Kosten
Voor 2022 is het cursusbedrag vastgesteld op €150 per persoon, inclusief cursusmateriaal (N.B.: Deze cursus is vrijgesteld van BTW). Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden voor cursussen van toepassing.

Accreditatie
Na afloop van de cursus wordt een certificaat van deelname uitgereikt. De cursus is geaccrediteerd voor het algemeen register KNGF en Stichting Keurmerk Fysiotherapie.

De Masterclass Gangbeeldanalyse bij volwassenen is CRKBO geregistreerd en voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Cursusdata 2022:

Dinsdag 11 oktober 2022        van 19.00-21.30 uur
Dinsdag  1 november  2022    van 19.00-21.30 uur

U kunt zich via onderstaand formulier opgeven voor de najaarscursus 2022. Na opgave ontvangt u een bevestiging.

Opgave formulier

E-mail

U kunt contact opnemen via onderstaand emailadres: gangbeeld@rrd.nl

Telefoon

     +31 (0)88 0875 711

 

Contact formulier

Picture1