Met onze expertise helpen we graag bedrijven of organisaties die worstelen met vragen als: Ik wil een nieuwe technologie implementeren in de zorg. Hoe pak ik dat aan? Wat moet ik wel en niet doen als ik nieuwe zorgtechnologie wil ontwikkelen? Hoe kom ik aan financiering? Maar ook zorginstellingen die in kaart willen brengen welke innovatieve oplossingen er bestaan voor hun klinische vraag, zijn bij ons aan het goede adres.

Kleine startups die mankracht missen om dit soort vragen te onderzoeken of bedrijven die op bepaalde deelterreinen kennis missen, helpen we graag met advies op consultancy basis.

We zijn actief betrokken bij relevante netwerken, zoals het Business Development team van Kennispark TwenteTwentse Zorgacademie, Vitaal Twente, Health Innovation Park en Vita Valley. Daarnaast werken we intensief samen met zowel onderzoeksinstellingen als behandelcentra. Via deze connecties met het veld kunnen we waar nodig deuren openen naar financiers en accelerators, maar ook richting universiteiten en zorginstellingen.

In een persoonlijk gesprek kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op