Video-materiaal

Gedurende de cursus wordt bij diverse opdrachten gebruik gemaakt van beeldmateriaal, bestaande uit zowel videobeelden als moxie-bestanden. Moxiebestanden bestaan uit videobeelden, waarbij eventueel EMG en/of grondreactiekrachten kunnen worden weergegeven.

 

MoxieViewer

Moxiebestanden (met .mox extensie) kunnen alleen in de MoxieViewer worden afgespeeld. Hiervoor is het noodzakelijk dat eerst het MoxieViewer-programma geinstalleerd wordt op de computer. Let op: de MoxieViewer werkt helaas niet op Apple-computers!

De MoxieViewer kan gedownload worden via de link hieronder. Daar staat naast het installatiebestand (setup) ook een bestand weergegeven met een codec. Deze codec is noodzakelijk om de video-bestanden juist af te kunnen spelen.

Moxie installeren

Handleidingen mbt het gebruik van de MoxieViewer zijn hieronder te vinden:

handleiding Moxieviewer

handleiding Moxieviewer_Wat is nieuw

 

Opdrachten

Beeldmateriaal voor de verschillende opdrachten zal gedurende de cursus beschikbaar komen.

Deze staan in een zip-bestand hieronder weergegeven. De zip-bestanden kunnen worden “uitgepakt” en vervolgens op de laptop opgeslagen worden.

Deze video-beelden zijn alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik van cursisten die deelnemen aan deze cursus. Het is niet toegestaan bestanden of video’s verder te verspreiden of te gebruiken, zonder vooraf schriftelijke toestemming te hebben gevraagd en gekregen bij de cursusleiding.

 

Videobeelden en mox-bestanden Opdracht 1 en 2

Moxie beelden opdracht 4