English NL

Stage

RRD biedt je de mogelijkheid om een stage of afstudeeropdracht te vervullen. Hieronder is een overzicht van een aantal opdrachten die op dit moment beschikbaar zijn. Staat er wat tussen wat je interessant vindt? Of wil je graag meer weten? Stuur dan een e-mail naar studentopdracht@rrd.nl met daarin je interesses, achtergrond en motivatie aangevuld met je curriculum vitae. Wij kijken dan of een passende stage kan worden geboden. Het aantal stageplaatsen en afstudeerprojecten is beperkt.

Het testen van anti-luxatie brace’s als conservatieve behandeling van heupluxaties na een totale heup prothese
Roessingh Research and Development (RRD) is samen met het Orthopedisch Centrum Oost Nederland (OCON) op zoek naar een student die het leuk vindt om antiluxatie braces te testen met behulp van een set van bewegingssensoren.

Succesvol ouder worden
Wij vragen voor deze opdracht een student die het een uitdaging vindt om met databases aan de slag te gaan en statistische analyses uit te voeren en interesse heeft in het gezondheidsdomein.

The role of positive emotions in promoting resilience in the face of pain
Gezocht: Master student voor onderzoek naar het effect van positieve emoties op het ervaren van pijn.

"De effecten van pathologische veranderingen in voetstructuren op voetbewegingen"
Studentopdracht: 8 maanden
We zijn op zoek naar een zelfstandige student voor het meten en evalueren van voetbewegingen bij ‘gezonden’ en patiënten en het verder ontwikkelen van een mathematisch voetmodel aan de UTwente.

"Sports Intelligence Monitoring"
Master opdracht
Roessingh Research and Development is met spoed op zoek naar een student voor de ontwikkeling van een activiteiten herkennings systeem in sport situaties. De student moet ervaring/affiniteit hebben met programmeren en sport.

Het effect van botulinum toxin type A injecties in de m. rectus femoris bij CVA patiënten met een stiff knee gait.
Bachelor/Masterstage opdracht (4-9 maand)
Roessingh Research and Development (RRD), Enschede, is op zoek naar een klinisch ingestelde student bewegingswetenschappen met goede organisatorische en communicatieve vaardigheden, een accurate werkwijze en affiniteit heeft met CVA patiënten.