De eHealth groep van Roessingh Research and Development (RRD) werkt in nationaal en internationaal verband binnen onderzoeksprojecten waarin innovatieve zorgtechnologiediensten en -producten worden ontworpen, ontwikkeld en geëvalueerd. De eHealthgroep heeft dan ook de expertise in huis om het gehele traject van functioneel en technologisch ontwerp tot aan implementatie in de zorg te beslaan.

In deze context zijn we op zoek naar versterking van ons team. We bieden een uitdagende en gevarieerde functie waarin je een leidende rol speelt binnen ons onderzoek naar de ontwikkeling en evaluatie van verschillende vormen van hightech zorgoplossingen in de dagelijkse (zorg)praktijk en waarmee je RRD als toonaangevend onderzoeksinstituut binnen Europa op het gebied van eHealth op de kaart zet.

Specifiek zijn we op zoek naar een:

Senior Onderzoeker / Project Manager

.

Werkzaamheden
Hoe kunnen we technologie inzetten om de gezondheid van mensen in kaart te brengen en te bevorderen? Hoe ontwerpen we deze innovaties op conceptueel en technisch niveau? En hoe maken we hierbij gebruik van concepten als personalisering, beslissingsondersteunende functionaliteiten en big data? Als senior onderzoeker ga je aan de slag met deze vraagstukken en werk je hiermee aan de totstandkoming van succesvolle, cutting-edge eHealthinnovaties. Je werkzaamheden voer je uit in samenwerking met de top van het Europese bedrijfsleven en de meest prestigieuze onderzoeksinstellingen op het gebied van eHealth.

Je bent hierbij verantwoordelijk voor:

  • Het opzetten, uitvoeren en overzien van een eigen onderzoekslijn (waarbij de focus door jezelf wordt bepaald, in samenwerking met het team van senior onderzoekers);
  • Het uitvoeren van acquisitie voor nieuwe onderzoeks- en innovatieprojecten;
  • Het managen van nationale en internationale onderzoeks- en innovatieprojecten;
  • Het begeleiden van junior onderzoekers/promovendi.

De resultaten van je onderzoek publiceer je in wetenschappelijke tijdschriften of presenteer je op wetenschappelijke conferenties en/of breng je naar de markt, waarbij je meedenkt over het ontwikkelen van waarde-proposities en exploitatie-strategieën.

Wij vragen
Een ervaren en enthousiaste onderzoeker/project manager op het gebied van eHealth. Je bent gepromoveerd binnen een technisch vakgebied, bijvoorbeeld de (klinische) informatica, biomedische technologie of technische geneeskunde. Je beschikt over prima communicatieve vaardigheden in het Engels (zowel mondeling als schriftelijk). Ook kun je goed samenwerken in een multidisciplinair team. Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden, je werkt nauwgezet en hebt doorzettingsvermogen. Tot slot heb je een relevante set aan wetenschappelijke publicaties op je naam staan en aantoonbare ervaring met acquisitie binnen het onderzoeksdomein.

Wij bieden
Een uitdagende functie, per direct, aanvankelijk voor de duur van 3 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ingeschaald in FWG 65 (€ 3490,- tot € 5257,- bruto per maand) op basis van 36 uur per week. Op de aanstelling is de CAO-Ziekenhuizen van toepassing.

Over Roessingh Research and Development
Roessingh Research and Development (RRD) is een onderzoeksinstituut gevestigd in Enschede met als doel hoogwaardig onderzoek te doen dat leidt tot technologische innovaties in de gezondheidszorg. Het onderzoek binnen RRD is in twee clusters georganiseerd: eHealth en Revalidatietechnologie. Het instituut heeft circa 50 medewerkers in dienst met een multidisciplinaire achtergrond zoals biomedisch ingenieurs, bewegingswetenschappers, revalidatieartsen, informatici en psychologen. RRD heeft een structurele samenwerkingsovereenkomst met Roessingh, centrum voor revalidatie en de Universiteit Twente en werkt intensief samen met veel nationale en internationale bedrijven, onderzoekscentra en zorginstellingen.

Informatie
Nadere informatie over deze functie kunt u verkrijgen bij dr. Lex van Velsen, Clustermanager eHealth (l.vanvelsen@rrd.nl).

Reacties
Je sollicitatie, voorzien van curriculum vitae, kun je tot 14 mei 2019 indienen via Zorgselect: https://www.zorgselect.nl/senior-onderzoeker—project-manager-roessingh-research-and-development-in-enschede-full-tim