De eHealth groep van Roessingh Research and Development (RRD) werkt in nationaal en internationaal verband in onderzoeksprojecten waarin innovatieve zorgtechnologie wordt ontworpen, ontwikkeld en geëvalueerd. De eHealth groep heeft dan ook de expertise in huis om het gehele traject van functioneel en technologisch ontwerp tot aan implementatie in de zorg te beslaan. Van functioneel en technisch ontwerp tot aan implementatie in de dagelijkse zorgpraktijk.

We zijn op zoek naar een versterking van ons team. We bieden een uitdagende en diverse functie waarin je een leidende rol speelt in onze onderzoeks- en innovatie activiteiten. Hiermee draag je bij aan de leidende rol van RRD als zorginnovator in Europa.

Specifiek zijn we op zoek naar een

Senior Onderzoeker

 

Werkzaamheden

Welke sensor(en) moet(en) we gebruiken om een gezondheidsparameter vast te stellen? Hoe trianguleren we sensordata om als input te dienen voor een medische behandeling? Welke algoritmen kunnen ons helpen om gepersonaliseerde gezondheidsmonitoring en coaching te realiseren? Hoe communiceren we dit gepersonaliseerde advies vervolgens naar de patiënt en de zorgprofessional? En hoe maken we gebruik van concepten als personalisering, decision support en big data? Als senior onderzoeker werk je aan deze uitdagingen en werken je samen om succesvolle, baanbrekende eHealth innovaties te realiseren. Je voert dit werk uit in samenwerking met de beste Europese bedrijven en onderzoeksinstellingen op het gebied van eHealth.

In deze baan ben je verantwoordelijk voor:

  • Het opzetten, uitvoeren en managen van je eigen onderzoekslijn (de focus voor je onderzoekslijn bepaal je zelf, in samenwerking met het team van senior onderzoekers)
  • Het acquireren van subsidiegelden voor nieuwe onderzoeks- en innovatieprojecten
  • Het managen van nationale en internationale onderzoeks- en innovatieprojecten
  • Het begeleiden van junior onderzoekers / promovendi

Je publiceert de resultaten van je onderzoek in wetenschappelijke tijdschriften, je presenteert deze op wetenschappelijke congressen en verwerkt deze in project deliverables en zoekt het contact met de media.

Wat vragen we?

Een ervaren en enthousiaste onderzoeker die gespecialiseerd is in eHealth. Je bent gepromoveerd binnen een technisch vakgebied, zoals biomedische technologie, (klinische) informatica, of technische geneeskunde. Je hebt prima communicatievaardigheden in het Engels (in woord en schrift). Je bent in staat om goed samen te werken in een multidisciplinair team. Je hebt goede organisatievaardigheden en doorzettingsvermogen. Tot slot heb je een relevante set aan wetenschappelijke publicaties op je naam staan en kun je aantonen dat je ervaring hebt met het schrijven van onderzoeksvoorstellen op (inter)nationaal niveau.

Wat bieden we?

Een uitdagende functie waarbij de startdatum in overleg wordt vastgesteld. Aanvankelijk zal het contract een duur hebben van 2 jaar met een werkweek van 36 uur. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast contract. Op deze functie is de CAO-ziekenhuizen van toepassing. De functie is ingeschaald in FWG 65 (€ 3774,- tot € 5620,- bruto per maand, salarispeil 2021) op basis van 36 uur per week.

Informatie

Nadere informatie over deze functie kunt u verkrijgen bij Lex van Velsen (l.vanvelsen@rrd.nl; hij zal afwezig zijn tijdens de kerstvakantie, maar je vraag zo snel mogelijk beantwoorden als hij terug is).

Reacties

Je sollicitatie, voorzien van curriculum vitae, kun je tot 18 januari 2021 richten aan Roessingh Research and Development, via Zorgselect: https://www.zorgselect.nl/senior-researcher-roessingh-research-and-development-in-enschede-full-time