De eHealth groep van Roessingh Research and Development (RRD) werkt in nationaal en internationaal verband in onderzoeksprojecten waarin innovatieve zorgtechnologie wordt ontworpen, ontwikkeld en geëvalueerd. De eHealth groep heeft dan ook de expertise in huis om het gehele traject van functioneel en technologisch ontwerp tot aan implementatie in de zorg te beslaan.

In deze context zijn we op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een

Project Manager ICT

 

Werkzaamheden

We bieden een uitdagende en gevarieerde functie waarin je binnen verschillende nationale en internationale projecten verantwoordelijk bent voor de technische ontwikkeling van eHealth innovaties. Hierbij werk je samen in ons gevarieerde team van software-ontwikkelaars, gezondheidsexperts, requirements engineers, en evaluatie-deskundigen. Als project manager ICT ben je het gezicht van RRD in nationale en Europese projecten. Je bent het technische aanspreekpunt voor de functioneel ontwerpers en vertaalt requirements en use cases in een architectuur en technische specificaties. Deze technische specificaties pak je gezamenlijk op met onze software developers en je bewaakt de voortgang van het programmeerwerk en de beta testing. Je maakt schriftelijke rapportages en presenteert de technische uitkomsten op (inter)nationale bijeenkomsten. Binnen deze functie is veel ruimte voor technische creativiteit. Omdat RRD altijd gericht is op innovatie ben jij niet een persoon die een standaard ICT-systeem wil ontwikkelen. Je houdt van technische uitdagingen en brengt je eigen ideeën en drive voor innovatie mee naar RRD (bijvoorbeeld op het gebied van Virtual Reality, Artificial Intelligence, personalisering of robotica). Dit komt tot uiting in commerciële, wetenschappelijke, en open source projecten.

Wij vragen

Een enthousiaste en gedreven project manager ICT met interesse in het zorgdomein. Je hebt een universitaire achtergrond (in de informatica of een gerelateerde richting). Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels (zowel mondeling als schriftelijk) zijn een vereiste gezien het multidisciplinaire karakter van het werk bij RRD en de vele contacten met collega’s en partners in Nederland en Europa. Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden, je werkt nauwgezet en hebt doorzettingsvermogen.

Specifiek zijn we op zoek naar de volgende vaardigheden/kennis:

  • Kennis van ICT-, applicatie-, en database-architectuur
  • Ervaring als technisch project manager van (internationale) eHealth projecten
  • Bekendheid met integratie-standaarden in de zorg (zoals HL7, SNOMED-IC)
  • Integratie met REST APIs

Wij bieden

Een uitdagende functie waarbij de startdatum in overleg wordt vastgesteld. Aanvankelijk zal het contract een duur hebben van 2 jaar met een werkweek van 36 uur. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast contract. Bij deze functie past een marktconform salaris. Op de aanstelling is de CAO-Ziekenhuizen van toepassing.

Informatie

Nadere informatie over deze functie kunt u verkrijgen bij Lex van Velsen (l.vanvelsen@rrd.nl; hij zal afwezig zijn tijdens de kerstvakantie, maar je vraag zo snel mogelijk beantwoorden als hij terug is).

Reacties

Je sollicitatie, voorzien van curriculum vitae, kun je tot 18 januari 2021 richten aan Roessingh Research and Development, via Zorgselect: https://www.zorgselect.nl/project-manager-ict-roessingh-research-and-development-in-enschede-full-time.