VACATURE

De eHealth groep van Roessingh Research and Development (RRD) werkt in nationaal en internationaal verband binnen onderzoeksprojecten waarin innovatieve zorgtechnologiediensten en -producten worden ontworpen, ontwikkeld en geëvalueerd. De eHealth groep heeft dan ook de expertise in huis om het gehele traject van functioneel en technologisch ontwerp tot aan implementatie in de zorg te beslaan.

In deze context zijn we op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een User Interface Designer / Developer. We bieden een uitdagende en gevarieerde functie waarin je voor verschillende hightech zorgoplossingen verantwoordelijk bent voor het ontwerpen en implementeren van de gebruikers interactie.

Specifiek zijn we op zoek naar een:

Junior User Interface Designer

Werkzaamheden

Binnen ons gevarieerde team van software-ontwikkelaars, gezondheidsexperts, requirement engineers, en evaluatie-deskundigen ben jij verantwoordelijk voor het gezicht van de eHealth applicaties en websites die bij RRD worden ontwikkeld. Hierbij moet je denken aan smartphone apps om de gezondheid van patiënten te monitoren, websites met virtual agents die patiënten helpen wegwijs te worden in de zorg en andere creatieve toepassingen om mensen te helpen bij het bereiken van een gezonde levensstijl. Je ontwerpt visueel aantrekkelijke en bruikbare user interfaces in samenwerking met de betrokken collega’s bij de verschillende projecten, en implementeert deze in samenwerking met onze software-ontwikkelaars. Tot slot help je mee met het opzetten van gebruikersonderzoek om je ontwerpen te evalueren en te verbeteren op basis van feedback van gebruikers.

Op basis van jouw expertise en interesses ligt je focus meer op de technisch implementatie, of op het evalueren met eindgebruikers.

Wij vragen

Een enthousiaste en gedreven user interface designer met een passie om zijn skills in te zetten binnen de gezondheidszorg (eHealth). Je beschikt over een bachelor of masteropleiding met een relevante achtergrond (bijvoorbeeld creative design, human computer interaction, graphic design). Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk) zijn een vereiste gezien het multidisciplinaire karakter van het werk bij RRD en de vele contacten met collega’s, cliënten en andere eindgebruikers. Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden, je werkt nauwgezet en hebt doorzettingsvermogen.

De volgende vaardigheden zijn een must:

  • User Interface ontwerp skills (Adobe XD, Balsamiq, etc.)
  • Grafische vormgeving skills (Adobe Illustrator, Inkscape, Photoshop, etc.)

De volgende vaardigheden zijn een pre:

  • HTML / CSS / JavaScript
  • Android / iOS App Development
  • Integratie met REST APIs
  • Ervaring met version control systemen zoals GIT

Wij bieden

Een uitdagende functie vanaf 1 december 2019 (in overleg) voor de duur van 3 jaar voor 36 uur per week. De functie is ingeschaald in FWG 55 met een salaris tussen €2665,- en €3917 bruto per maand op basis van 36 uur/week, afhankelijk van ervaring en opleiding. Op de aanstelling is de CAO-Ziekenhuizen van toepassing.

Informatie

Nadere informatie over deze functie kunt u verkrijgen bij dr.ir. Harm op den Akker (h.opdenakker@rrd.nl).

Reacties

Je sollicitatie, voorzien van curriculum vitae, kun je tot 16 oktober 2019 richten aan Roessingh Research and Development, via Zorgselect: https://www.zorgselect.nl/junior-user-interface-designer-roessingh-research-and-development-in-enschede-full-time Gesprekken zullen worden gehouden op 30 oktober 2019.