Opening Centre for Monitoring and Coaching

.

Dinsdag 15 september zal het nieuwe UT/CTIT-onderzoekscentrum Centre for Monitoring and Coaching (CMC) worden gelanceerd en feestelijk worden geopend.

Binnen dit centrum werken we aan de ontwikkeling van slimme, innovatieve technologische oplossingen voor maatschappelijke vragen over gezondheid en welbevinden. Uniek is dat we hiervoor de multidisciplinaire expertise vanuit verschillende vakgebieden combineren: de kern van het CMC bestaat uit de vakgroepen Biomedical Systems and Signals (BSS/Telemedicine), Human Media Interaction (HMI) en Psychologie, Gezondheid en Technologie (PGT) van de Universiteit Twente.

Tijdens de lancering dag van het CMC worden deelnemers geïnformeerd over het bestaan van het CMC en krijgen ze inzicht in de mogelijkheden die ontstaan door het integreren van onze multidisciplinaire expertise, door middel van presentaties en workshops. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid voor het creëren en uitbreiden van samenwerking tussen de deelnemers, het CMC en eventuele andere partners. Naast wetenschappers uit de betrokken vakgroepen, worden interne UT-partners met een gedeelde interesse en verschillende maatschappelijke en regionale partners uitgenodigd. Tot slot, en niet in het minst, zullen we het CMC op officiële en feestelijke wijze openen.

De dag zal plaatsvinden in het nieuwe DesignLab van de Universiteit Twente.

Klik hier voor meer informatie over het CMC en het voorlopige programma