Miriam Vollenbroek vertrekt van RRD naar ZGT

.

Na 22 jaar dienstverband zet Prof. Dr. Miriam Vollenbroek-Hutten, clustermanager bij Roessingh Research and Development (RRD),  een nieuwe stap in haar loopbaan en verruilt RRD voor een nieuwe functie bij Ziekenhuis Groep Twente (ZGT).

In de loop van 22 jaar heeft Miriam zich bij RRD kunnen ontwikkelen van afstudeerstudent tot hoogleraar, van beginnend onderzoeker tot clustermanager van telemedicine onderzoek en lid van het management team. Miriam Vollenbroek-Hutten heeft gewerkt in vele (inter)nationale onderzoeksconsortia. Haar drijfveren liggen bij het brengen van onderzoek naar de praktijk van zorg en welzijn.

RRD is haar dankbaar voor haar kennis en gedrevenheid en de vele resultaten op het vlak van e-health die zij van daaruit met collega’s heeft weten te realiseren. Miriam Vollenbroek-Hutten, eveneens als hoogleraar verbonden aan de Universiteit Twente, blijft zich in haar nieuwe positie inzetten voor zorg en technologie in de regio, nationaal en internationaal. RRD, ZGT en Miriam Vollenbroek-Hutten kijken uit naar nieuwe kansen voor een voortdurende vruchtbare samenwerking die de nieuwe gelegenheid biedt.

Over Roessingh Research and Development
Roessingh Research and Development is een groot wetenschappelijk onderzoeksinstituut, gericht op revalidatietechnologie en telemedicine. RRD werkt nauw samen met Roessingh, centrum voor revalidatie en de Universiteit Twente, maar ook met (internationale) partners. De Universiteit Twente en Roessingh Research and Development werken intensief met elkaar samen op het gebied van de revalidatietechnologie en telemedicine.

Meer informatie: www.rrd.nl