Vanuit onze onderzoeksprojecten hebben we de afgelopen decennia op uiteenlopende terreinen kennis ontwikkeld. Dit varieert van sensoren met bijbehorende software om specifieke bewegingspatronen te herkennen, tot methodieken om adoptie van nieuwe zorgtechnologie door patiënten en professionals te vergemakkelijken. Deze kennis kan waardevol zijn voor bedrijven of maatschappelijke organisaties om hun eigen portfolio uit te breiden met nieuwe producten en diensten. Wij geven onze kennis en producten graag in licentie aan partners die deze in eigen vorm op de markt willen brengen.

Onze producten en diensten zijn wetenschappelijk onderbouwd, klinisch gevalideerd en voorzien in een behoefte van behandelaars en patiënten.

Projecten

Val Risico en Val Detectie applicatie voor de smartphone

Wij hebben beweegoefeningen ontwikkeld, getest en gevalideerd voor mensen met verschillende ziektebeelden. Deze gepersonaliseerde video-oefeningen hebben we in licentie gegeven aan Gociety, dat ze implementeert in een Val Risico en Val Detectie applicatie voor de smartphone, gericht op ouderen met balansproblemen.

Neem contact op