Deelnemen aan selfBACK onderzoek

Wat te doen als u geïnteresseerd bent?

Heeft u lage rug- of nekpijn en wilt u deelnemen aan dit onderzoek waarbij u 6 weken lang gebruik kunt maken van een app met adviezen voor uw situatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij vragen om uw naam, telefoonnummer en e-mailadres, zodat we na aanmelding contact met u op kunnen nemen om te kijken of u voldoet aan de voorwaarden om deel te nemen.

Invullen van dit formulier verplicht u tot niets. Belangrijk om te weten is dat deelname aan wetenschappelijk onderzoek altijd op vrijwillige basis is en dat u te allen tijde mag stoppen met de deelname als u dit in een later stadium wenst.

Wat doen wij met uw gegevens?

Uw persoonlijke gegevens zullen nodig zijn om u te benaderen tijdens het onderzoek. Deze gegevens zullen alleen beschikbaar zijn voor de hoofdonderzoeker, Marian Hurmuz, en zullen na het onderzoek verwijderd worden.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Marian Hurmuz: m.hurmuz@rrd.nl of 0880875771.

Op onderzoek bij RRD zijn de privacyregels van de Europese Commissie van toepassing zoals die gelden voor wetenschappelijk onderzoek. Klik hier voor ons privacy reglement.

[caldera_form id=”CF5f9a8c8c320e2″]

De selfBACK app is een resultaat van het selfBACK project, gefinancieerd vanuit het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie (nr. 689043), en van het Back-UP project, ook gefinancieerd vanuit Horizon 2020 (nr. 777090).

Het huidige onderzoek maakt deel uit van het BackUP project.

http://www.selfback.eu/

http://backup-project.eu/