Deelnemen aan selfBACK onderzoek

Wat te doen als u geïnteresseerd bent?

Heeft u lage rug- of nekpijn en wilt u deelnemen aan dit onderzoek waarbij u 6 weken lang gebruik kunt maken van een app met adviezen voor uw situatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij vragen om uw naam, telefoonnummer en e-mailadres, zodat we na aanmelding contact met u op kunnen nemen om te kijken of u voldoet aan de voorwaarden om deel te nemen.

Invullen van dit formulier verplicht u tot niets. Belangrijk om te weten is dat deelname aan wetenschappelijk onderzoek altijd op vrijwillige basis is en dat u te allen tijde mag stoppen met de deelname als u dit in een later stadium wenst.

Wat doen wij met uw gegevens?

Uw persoonlijke gegevens zullen nodig zijn om u te benaderen tijdens het onderzoek. Deze gegevens zullen alleen beschikbaar zijn voor de hoofdonderzoeker, Marian Hurmuz, en zullen na het onderzoek verwijderd worden.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Marian Hurmuz: m.hurmuz@rrd.nl of 0880875771.

Op onderzoek bij RRD zijn de privacyregels van de Europese Commissie van toepassing zoals die gelden voor wetenschappelijk onderzoek. Klik hier voor ons privacy reglement.

Aanmeldingsformulier voor selfBACK onderzoek

De selfBACK app is een resultaat van het selfBACK project, gefinancieerd vanuit het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie (nr. 689043), en van het Back-UP project, ook gefinancieerd vanuit Horizon 2020 (nr. 777090).

Het huidige onderzoek maakt deel uit van het BackUP project.

http://www.selfback.eu/

http://backup-project.eu/