COVR Award subsidie ondersteunt robot veiligheid: dien je project in voor 31 okt

Nu 21 winnende COVR Award projecten van de 1ste Open Call bezig zijn om de volgende stap te maken op het vlak van veiligheidstesten van hun cobot, heeft het COVR project zijn 2e Open Call voor subsidie geopend. Als gebruiker of ontwikkelaar van een collaboratieve robot, kunt u een project indienen voor een COVR Award van €60.000,- om zelf ook een volgende stap te maken in het valideren van de veiligheid van uw cobot. Wat nog mooier is, als u samenwerkt met partners, neemt de Award toe tot €150.000,-.

Wilt u aan de veiligheid van uw revalidatierobot werken met financiële en expert ondersteuning van COVR? Wilt u uw kennis over veiligheid m.b.t. uw robot vergroten? Wilt u Gable Systems, Hocoma, Universiteit Twente en Amsterdam UMC vergezellen als winnaars van de COVR Awards in Healthcare? Dien dan nu een aanvraag in! Deadline 31 oktober 2019.

Ondersteund door het COVR project team, zult u meer te weten komen over hoe u kunt aantonen dat uw cobot, of zijn component(en), veilig zijn. Niet alleen voor robotica in de zorg, maar ook voor robots in de industrie, logistiek, landbouw, en elk ander gebied waar mensen en robots zij aan zij werken. Maak contact met het COVR team op www.safearoundrobots.com of met het RRD team: Leendert Schaake, Jule Bessler, and Gerdienke Prange