Zoekt u een partij die eisen en wensen van patiënten in beeld kan brengen, nieuwe technologie kan testen op patiënten, prototypes van producten mee kan ontwikkelen of een reeds ontwikkelde technologie wetenschappelijk verantwoord kan vergelijken met de huidige beschikbare alternatieven? Wij zijn beschikbaar voor projecten vanaf een omvang van tienduizend euro en een looptijd van enkele maanden. Maar ook voor omvangrijke jarenlange miljoenenprogramma’s.

Directe link met praktijk
Als RRD zijn wij slechts een parkeerterrein verwijderd van een innovatief behandelcentrum. Wij spreken wekelijks met artsen, en kunnen in ons novalab in Roessingh, Centrum voor Revalidatie nieuwe zorgtechnologieën implementeren in reguliere behandelingen van revalidatiepatiënten.

We hebben ruime ervaring met het uitvoeren van adoptie-onderzoeken, evaluaties en klinische analyses. Daarnaast hebben wij een breed netwerk van professionals en patiënten die welwillend staan tegenover onderzoek, variërend van fysiotherapeuten, revalidatie- en huisartsen tot CVA-patiënten en groepen kwetsbare ouderen.

Multidisciplinair team
We hebben een grote verscheidenheid aan professionals in eigen huis. Onder andere ingenieurs, fysiotherapeuten, programmeurs, psychologen, inspanningsfysiologen, epidemiologen en revalidatiegeneeskundigen buigen zich in interdisciplinair teamverband over uw vraag.

Geïnteresseerd? Kom dan bij ons langs voor een gesprek over de mogelijkheden.

Projecten

Dynamische stoel

RRD heeft in opdracht van een stoelenfabrikant een medisch wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd naar het effect van automatische houdings-veranderingen tijdens het zitten op de belasting en de doorbloeding van de huid.

Adaptieve knieprothese

In opdracht van een orthopedisch bedrijf heeft RRD de effectiviteit onderzocht van een adaptieve knieprothese op kwaliteit van leven, vertrouwen in eigen balans en een geïnstrumenteerde analyse van het gangbeeld tijdens verschillende functionele looptaken.

Neem contact op